Vastuullisuus

Ekologinen vastuullisuus – välitämme luonnosta!

Panostamme nyt sekä tulevaisuudessa ympäristöystävällisiin tapahtumiin ja aloitimme tapahtumalle vuonna 2022 Ekokompassi-ympäristösertifikaatin hakuprosesssin. Ekokompassi-ohjelman avulla edistämme ympäristönsuojelua ja ilmastonmuutoksen torjuntaa.

Huolehdimme tapahtumasta syntyvän jätteen kierrättämisestä asianmukaisesti. Anniskelualueella myytävien alkoholijuomien hintaan sisältyy pantti. Palauta tyhjät tölkit siis panttien palautuspisteelle. Asianmukaisella kierrätyksellä vähennämme turhan jätteen syntymistä.

Voit ottaa mukaasi tyhjän juomapullon (läpinäkyvä max 0,5L) ja voit täyttäää sitä veloituksetta festivaalin vesipisteillä! Mutta älä valuta vettä turhaan, eli muista sulkea vesipisteen hana heti kun olet saanut pullosi täyteen.

Arvot ja turvallisuus

Vaasa Festivaalille on jokainen tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Festivaalilla kunnioitetaan jokaisen fyysistä koskemattomuutta. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny välittömästi kenen tahansa järjestyksenvalvojan puoleen.

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. 

Esteettömyys ja saapuminen

Olemme esteetön festivaali. Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Voit lukea lisää esteettömyydestä Info -sivultamme.

Suositeltuja saapumistapoja ovat joukkoliikenteen avulla, jalkaisin tai polkupyörällä.