fbpx

info

Ohjepankki Vaasa Festivaliin saapuville
 

Tapahtuma info

KORONA-INFO
päivitetty 8.7.2020

Vaasa Festival toteutuu tänä kesänä 6.-8.8.2020 erityistoimenpiten. Lippukapasiteettia on rajattu, jotta alueella säilyy riittävä väljyys.

Aluehallintovirastot ovat tehneet linjauksia kesän festivaaleja koskien, mikä varmisti myös Vaasa Festivalin lopullisen toteutumisen erityistoimenpiteitä noudattaen.

Älä osallistu tapahtumaan mikäli olet kipeä tai sinulla on minkäänlaisia oireita. Tapahtuma-alueella on saatavilla käsidesiä sekä useita käsienpesupisteitä. Pidä riittävää etäisyyttä muihin! Noudata yskimisetikettiä ja tarvittaessa yski kertakäyttöiseen nenäliinaan tai käsivarteen. Pidä hyvä huoli hygieniasta! Voit ottaa mukaasi oman käsidesin (maksimissaan 100ml).

Vaasa Festivalissa tapahtuma-aluetta ei jaeta 500 asiakkaan lohkoihin, vaan alue on yhtenäinen. Kaikille festivaalivieraille on varattu tapahtuma-alueelta oma istumapaikka sekä pöytätaso. Alueen sisäpuolella saa kuitenkin liikkua vapaasti turvavälejä noudattaen. Istumapaikat eivät ole numeroitu, voit vapaasti istua oman seurueesi kanssa.

Osana turvajärjestelyitä kesän 2020 festivaalissa lippuja EI vaihdeta rannekkeiksi. Lipulla pääsee vain kerranpäivässä sisään festivaalialueelle. Narikassa voit käydä myös festarin aikana alueelta käsin. Järjestyksenvalvojat seuraavat ettei narikasta tuoda festivaalialueelle mitään kiellettyjä esineitä.


KIELLETYT ESINEET

 • Lasipullot ja tölkit. Tyhjät muoviset vesipullot sallittuja
  -> alueelta löytyy vesipiste
 • Alkoholi ja päihteet, huumausaineet
 • Ampuma- ja teräaseet sekä suurikokoiset kovat esineet
 • Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
 • Sateenvarjot
 • Selfiekepit
 • Radiopuhelimet
 • Lemmikit – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja.
  -> Ammatti- ja pressikuvaajien tulee akkreditoitua tapahtumaan erillisen hakemuksen kautta, tästä.
 • Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus!
  Sääntöjen rikkomisesta järjestyksenvalvojalla on oikeus tarvittaessa poistaa ranneke / estää sisäänpääsy.

IKÄRAJA
Koko festivaalialue on kokonaisuudessaan on K-18.

ESTEETTÖMYYS
Vaasa Festival on esteetön festivaali. Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Tapahtuma-alueen portilta on yhtenäinen tasainen asvalttipohja aina esiintymislavan edustalle saakka, joten lavan läheisyyteen on kaikkien helppo liikkua, myös apuvälineiden kanssa. Lisätietoa esteettömyydestä löydät täältä.

NARIKKA
Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Myös narikassa käynti on maksullinen. VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyvä narikka löytyy ravintola Strampenin sisätiloista.

Narikassa voit käydä myös festarin aikana alueelta käsin. Järjestyksenvalvojat seuraavat ettei narikasta tuoda festivaalialueelle mitään kiellettyjä esineitä.

JUOMA JA RUOKA
Festivaalialueelta löytyy runsaasti erilaisia myyntipisteitä sekä erilaisia anniskelupisteitä. Festivaalin ruokavalikoima on erittäin tasokas ja laaja. Yhteneväisen anniskelualueen ansiosta voit liikkua vapaasti koko tapahtuma-alueella juomien ja ruokien kanssa. Alueella on lisäksi myös erillinen laaja Tasting Villagen alue 

MAKSUVÄLINEET
Maksuvälineenä toimivat yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Suosithan korttimaksua sekä lähimaksua kontaktin välttämiseksi.

LÖYTÖTAVARAT
Löytötavaroita voi tiedustella narikasta ja infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

VIRALLISET JATKOT
Tapahtuman viralliset jatkot juhlitaan tapahtuman päätyttyä molempina päivinä. Jatkoista lisätietoa tulossa keväällä 2020!

  ALUEELLE SAAPUMINEN
  Tapahtuma järjestetään aivan keskustan tuntumassa, 400 metrin päässä Vaasan torilta, joten erillisiä kuljetuksia festivaalialueelle ei järjestetä.

  Jos saavut Vaasan ulkopuolelta, katso ohjeet Vaasaan ja festivaalialueelle saapumiseen.

  LIPPUJEN VAIHTO RANNEKKEEKSI
  Osana turvajärjestelyitä kesän 2020 festivaalissa lippuja EI vaihdeta rannekkeiksi. Lipulla pääsee vain kerran sisään festivaalialueelle.

  ENSIAPU
  Festivaalialueella on SPR Vaasan kanssa yhteistyössä toteutettava ensiapupiste ja kaksikielinen, osaava ensiapuhenkilökunta.

  Mikäli sairastut kesken tapahtuman, vältä kontaktia ja siirry välittömästi ensiapupisteelle.

  TURVALLISUUS
  Tapahtuman järjestyksestä ja turvallisuudesta huolehtii X-SEC.

  Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

  LIPUN OSTAJAN VASTUU

  • Ostathan lippusi vain valtuutetulta jälleenmyyjältä (Lippupiste tai NetTicket) jotta vältyt huijauksilta! Vaasa Festival ei voi korvata väärennettyjä lippuja tai auttaa huijaustapauksissa, vaan ne ovat poliisiasioita.
  • Väärinkäytösten välttämiseksi valokuvaa lipusta ei koskaan kannata jakaa esimerkiksi somessa.
  • Ostettu pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.

  Vaasa Festival

  Music, Food & Wine

   

  Paikka: Vaasan Sisäsatama – Vasa Inre Hamnen

  Aika: 6. – 8.8.2020

  Ikäraja: K18

  Liput: alkaen 69,90€

  Lipunmyynti: Lippupiste & NetTicket

  Sana promoottoriltamme

  ”Haluamme luoda ikimuistoisia elämyksiä ja hetkiä asiakkaillemme. Siksi olemme rakentaneet Vaasa Festivalista premium-luokan festivaalin upeissa puitteissa. Viihdyttävän ja monipuolisen ohjelmasisällön lisäksi panostamme erityisen paljon laadukkaisiin juoma- ja ruokavalikoimiin. Henkeäsalpaava, postikorttimaisen upea festivaalialue sisäsatamassa täydentää täydellisen kokonaisuuden.

   

  Viime kesänä hyvän vastaanoton saaneeseen Food & Wine Tasting- osioon olemme saaneet mukaan lähes kaksikymmentä juoma- ja ruokabrändiä. Näin takaamme jälleen laadukkaan ja taatusti ikimuistoisen festivaalikokemuksen asiakkaillemme. Laiturialueella sijaitsevassa Food & Wine -kylässä on mahdollista maistella mm. eri viinejä ja oluita pienin annoksin vain muutaman euron hintaan. Heittäydy mukaan makujen matkalle viiniammattilaistemme opastuksessa.

   

  Festivaalialue sijaitsee vain 400 metrin etäisyydellä Vaasan torilta – palveluiden ja hotellien keskiöstä – joten myös keskusta-alue tulee olemaan tapahtumaviikonlopun ajan vireä. Festivaalin aikana koko sisäsataman ranta-alue tulee olemaan K18-anniskelualuetta.

  Asiakkaat pääsevät liikkumaan vapaasti koko Sisäsataman alueella riippumatta siitä, miltä anniskelupisteeltä juoma on ostettu. Luvassa on todellista viinijuhlan tunnelmaa merellisessä puistomiljöössä huippuesiintyjien kera. Toivotammekin kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Vaasa Festivaliin!” – Tommi Mäki, promoottori

   

  Pin It on Pinterest

  Share This