fbpx

info

Ohjeita Vaasa Festivaliin saapuville
 

TÄRKEÄÄ TIETOA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISESTÄ
Tapahtuman järjestäjällä on vahva osaaminen poikkeusoloissa tapahtumien järjestämisestä ja toimenpiteitä epidemian ehkäisemiseksi otetaan tarvittaessa käyttöön, mikäli tapahtuman ajankohtana ohjeistukset ja suositukset niin velvoittavat. Tapahtuma seuraa ajankohtaisesti viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Festivaali järjestetään suunnitelman mukaisesti täysimääräisenä tapahtumana elokuussa 2021. Tapahtuman toteutusta muokataan tarvittaessa vastaamaan viranomaisten ohjeistusta. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu lippu automaattisesti uuteen festivaalipäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, on lippu mahdollista palauttaa poislukien palvelumaksun osuus.

IKÄRAJA

Koko festivaalialue on kokonaisuudessaan on K-18.

ALUEELLE SAAPUMINEN
Tapahtuma järjestetään Vaasan Sisäsatamassa aivan keskustan tuntumassa, 400 metrin päässä Vaasan torilta, joten erillisiä kuljetuksia festivaalialueelle ei järjestetä.

LIPPUJEN VAIHTO RANNEKKEEKSI ENNAKKOON
Voit vaihtaa lippusi ennakkoon Kauppakeskus Espenissä keskiviikkona 4.8. klo 12.00 – 20.00

PORTIN PALVELUPISTEET (ennakkolippujen vaihto, narikka sekä VIP-palvelupiste) AVOINNA
Torstaina 5.8. klo 13.30 – 01.00
Perjantai 6.8. klo 13.30 – 01.00
Lauantai 7.8. klo 12.00 – 01.00

FESTIVAALI ALUE AVOINNA
Torstaina 5.8. klo 14.30 – 01.00
Perjantai 6.8. klo 14.30 – 01.00
Lauantai 7.8. klo 13.00 – 01.00

ESTEETTÖMYYS
Vaasa Festival on esteetön festivaali. Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Tapahtuma-alueen portilta on yhtenäinen tasainen asvalttipohja aina esiintymislavan edustalle saakka, joten lavan läheisyyteen on kaikkien helppo liikkua, myös apuvälineiden kanssa. Lisätietoa esteettömyydestä löydät täältä.

NARIKKA
Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyvä narikka löytyy ravintola Strampenin sisätiloista.

JUOMA JA RUOKA
Festivaalialueelta löytyy runsaasti erilaisia myyntipisteitä sekä erilaisia anniskelupisteitä. Festivaalin ruokavalikoima on erittäin tasokas ja laaja. Yhteneväisen anniskelualueen ansiosta voit liikkua vapaasti koko tapahtuma-alueella juomien ja ruokien kanssa. Alueella on lisäksi myös erillinen laaja Tasting Villagen alue.

MAKSUVÄLINEET
Maksuvälineenä toimivat yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Suosithan korttimaksua sekä lähimaksua kontaktin välttämiseksi.

LÖYTÖTAVARAT
Löytötavaroita voi tiedustella narikasta ja infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

JATKOT

Vaasa Festivalilla ei ennakkotiedoista poiketen ole tänä vuonna 2021 virallisia jatkoja.

 

ENSIAPU

Festivaalialueella on ammattitaitoinen ensiapupiste ja kaksikielinen, osaava ensiapuhenkilökunta.

Mikäli sairastut kesken tapahtuman, vältä kontaktia ja siirry välittömästi ensiapupisteelle.

TURVALLISUUS
#hyvänmielenturvapalvelut 

Tapahtuman turvallisuudesta huolehtii turvallisuusalan ammattiorganisaatio X-SEC TURVAPALVELUT.

X-Sec on koko Suomessa toimiva turvallisuuden moniosaaja, jonka päätoimiala on tapahtumaturvallisuus. 

He ovat toimineet jo vuodesta 2008, toteuttaen vuosittain satojen suurien sekä pienien yleisötilaisuuksien turvallisuuskokonaisuuksia.

Turvallisuustoiminnan keskiössä ovat hyväntuuliset järjestyksenvalvojat, jotka vastaavat turvallisesta viihtymisestäsi ja toimivat oppainasi,
mikäli tarvitset apua tai ohjausta turvallisuusasioissa tapahtumamme aikana.

Tapahtumamme toteutussuunnittelussa teemme tiivistä yhteistyötä

viranomaisten sekä turvallisuusorganisaatiomme kanssa, jotta tapahtumamme olisi sinulle mahdollisimman toimiva ja turvallinen vallitsevasta tilanteesta

huolimatta.

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

 

TAPAHTUMASSA KUVAAMINEN
Tapahtumassa tallennetaan kuvia sekä videokuvaa tapahtumajärjestäjän käyttöön. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, mainitsethan siitä kuvaajalle kuvan ottamisen yhteydessä. Kuvia voidaan käyttää Nordic Liven tapahtumien markkinoinnissa.

LIPUN OSTAJAN VASTUU

  • Ostathan lippusi vain valtuutetulta jälleenmyyjältä (Lippupiste tai NetTicket) jotta vältyt huijauksilta! Vaasa Festival ei voi korvata väärennettyjä lippuja tai auttaa huijaustapauksissa, vaan ne ovat poliisiasioita.
  • Väärinkäytösten välttämiseksi valokuvaa lipusta ei koskaan kannata jakaa esimerkiksi somessa.
  • Ostettu pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.

Vaasa Festival

Music, Food & Wine

 

Paikka: Vaasan Sisäsatama

Aika: 5. – 7.8.2021

Ikäraja: K18

Liput: alkaen 74,90€

Lipunmyynti: Lippupiste & NetTicket

Sana promoottoriltamme

”Haluamme luoda ikimuistoisia elämyksiä ja hetkiä asiakkaillemme. Siksi olemme rakentaneet Vaasa Festivalista premium-luokan festivaalin upeissa puitteissa. Viihdyttävän ja monipuolisen ohjelmasisällön lisäksi panostamme erityisen paljon laadukkaisiin juoma- ja ruokavalikoimiin. Henkeäsalpaava, postikorttimaisen upea festivaalialue sisäsatamassa täydentää täydellisen kokonaisuuden.

 

Suuren suosion saavuttaneeseen Food & Wine Tasting- osioon olemme saaneet mukaan lähes kaksikymmentä juoma- ja ruokabrändiä. Näin takaamme jälleen laadukkaan ja taatusti ikimuistoisen festivaalikokemuksen asiakkaillemme. Food & Wine -kylässä on mahdollista maistella mm. eri viinejä ja oluita pienin annoksin. Heittäydy mukaan makujen matkalle viiniammattilaistemme opastuksessa.

 

Festivaalialue sijaitsee vain 400 metrin etäisyydellä Vaasan torilta – palveluiden ja hotellien keskiöstä – joten myös keskusta-alue tulee olemaan tapahtumaviikonlopun ajan vireä. Festivaalin aikana koko sisäsataman ranta-alue tulee olemaan K18-anniskelualuetta. Asiakkaat pääsevät liikkumaan vapaasti koko Sisäsataman alueella riippumatta siitä, miltä anniskelupisteeltä juoma on ostettu. Luvassa on todellista viinijuhlan tunnelmaa merellisessä puistomiljöössä huippuesiintyjien kera. Toivotammekin kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Vaasa Festivaliin!” 

– Tommi Mäki, promoottori

 

Pin It on Pinterest

Share This