Yllätysartisti Lisäys – Aikataulumuutos

Yllätyslisäys Vaasa Festivaliin – sensaatioartisti Mirella mukaan festivaalin ohjelmistoon!

Vaasa Festival juhlitaan jälleen kauniissa Vaasan Sisäsatamassa 1.-3.8.2024. Tapahtuma julkaisi viime viikolla loput artistikiinnitykset sekä tapahtuman päiväkohtaiset esiintymisaikataulut. Ohjelmistoon saadaan kuitenkin vielä yllätyslisäys Mirella. Yllätysartisti on kiinnitetty mukaan perjantaille ja esiintymisaikataulut ovat päivittyneet. Festivaalin ennakkomyynti on käynyt erittäin vilkkaana ja erityisesti perjantain sekä lauantain festivaalipäivän lipuista suurin osa on jo myyty. Tapahtumaan on tällä hetkellä myynnissä rajattu erä edullisempia lippuja. Seuraava hintaporras astuu voimaan, kun rajattu erä on loppuunmyyty tai viimeistään 29.7. Liput myy NetTicket ja Lippu.fi.

Mirella täydentää Vaasa Festivalin huikean ohjelmiston viimeisenä yllätyslisäyksenä

Pop-sensaatio Mirella on noussut ennätysvauhdilla yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista. Mirella debytoi lokakuussa 2023 singlellä “Sua sattuu”, jonka jälkeen hän on pitänyt hallussaan niin Spotifyn kuin radiolistan ykkössijaa yli 17 miljoonaa striimanneella jättihitillään “Timanttei”. Alkukesällä julkaistu yhteissingle “Luotathan” Lauri Haavin kanssa nousi myös suoraan top-listoille. Nuorta monilahjakkuutta on verrattu kansainvälisiin supernimiin, kuten Tate McRaehen ja Zara Larssoniin, joiden lailla Mirella tanssii, laulaa sekä kirjoittaa ja säveltää omaa musiikkiaan.

Lipunmyynti käynyt erittäin vilkkaana – edullisempia ennakkolippuja myynnissä vielä pieni erä

Tapahtuman lipunmyynti on käynyt erityisesti viimeisten viikkojen aikana hyvin vilkkaana. Lippujen hinnat nousevat vielä ennen tapahtumaa ja myynnissä onkin nyt rajattu erä vielä edullisemman hintaluokan ennakkolippuja. Edullisempia lippuja on saatavilla sunnuntaihin 28.7. klo 23.59 asti tai niin kauan kunnes etukiintiö on loppuunmyyty.  Lippujen hinnat nousevat viimeistään maanantaina 29.7. klo 00.00. Liput myy NetTicket ja Lippu.fi.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta. Vaasa Festivalin päivitetty aikataulu: