Vaasa Festivalin ohjelmisto täydentyy Ruotsin ja Suomen kärkinimillä!

Jo yhdeksättä kertaa järjestettävä Vaasa Festival tuo jälleen musiikin, viinin ja ruoan juhlan Vaasan kauniiseen Sisäsatamaan 1.-3.8.2024. Kolmipäiväinen festivaali julkaisee nyt 11 uutta artistia ohjelmistoon. Mukana nähdään niin suomalaisia kuin ruotsalaisia tähtiartisteja, kuten Basshunter, Danny Saucedo, Kolmas Nainen, Portion Boys ja Anna Puu. Tapahtuman päiväkohtainen ohjelma on nyt myös julkaistu ja sen myötä kaikki lipputyypit ovat myynnissä. Edullisempia keväthintaisia lippuja on saatavilla vain rajattu erä. Lisää artisteja julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Suomalaiset ja ruotsalaiset huippuartistit täydentävät ohjelmistoa

11 uutta artistia täydentävät Vaasa Festivalin artistikattausta. Ruotsista Vaasa Festivalille tuovat energiaa “Boten Anna” kappaleesta tunnettu Basshunter, poptähti ja Ruotsin Melodifestivalenin finaalissa tänä keväänä nähty Danny Saucedo sekä ysärimusiikin ja eurodancen legenda Günther. Suomalaisista kärkinimistä Sisäsatamassa puolestaan kuullaan legendaarinen suomirockyhtye Kolmas Nainen, viime vuonnakin Vaasa Festivalilla ihastuttanut Anna Puu, energinen yhtye Portion Boys ja jo vuosikymmenien ajan musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford. Lisäksi tapahtumassa nähdään Michael Monroe, Tommi Läntinen, Lauri Haav ja BEE. Tapahtumaan on jo aiemmin julkaistu Haloo Helsinki!, Eppu Normaali sis. Iiro Rantala, JVG, KUUMAA, Janna ja  Elastinen.

Torstai 1.8.2024

Haloo Helsinki!

Danny Saucedo (SE)

Portion Boys

Ressu Redford

BEE

 

Perjantai 2.8.2024

JVG

Günther (SE)

Kolmas Nainen

JANNA

Michael Monroe

Lauri Haav

 

Lauantai 3.8.2024

Eppu Normaali sis. Iiro Rantala

KUUMAA

Basshunter (SE)

Anna Puu

Elastinen

Tommi Läntinen

 

Vaasa Festivalia juhlitaan jo yhdeksättä kertaa

Vaasa Festival -tapahtuman suunnittelut ja järjestelyt etenevät aikataulun mukaisesti ja kolmipäiväistä tapahtumaa päästään jälleen juhlimaan Sisäsatamassa. Vaasa Festivalia järjestävä Nordic Live ja ravintolayhtiö NoHo Partners ovat myös solmineet sopimuksen tapahtumien ravintolatoiminnasta kesän 2024 festivaaleille. Yhteistyö vahvistaa näin ollen myös Vaasa Festivalin järjestämistä ja tapahtuman juomamaailmassa tullaan jälleen kokemaan monipuolinen ja herkullinen kattaus!


Vaasa Festivalin kokonaiskuva muodostuu musiikin, ruoan ja juoman yhdistelmästä ainutlaatuisessa miljöössä meren rannalla. Aiempina vuosina suureen suosioon noussut viinikylä mahdollistaa satojen erilaisten viinilaatujen maistelun. Myös tapahtuman ruokakylän tarjonnasta löytyy entistäkin monipuolisempi valikoima herkkuja jokaiseen makuun. Viini- ja ruokakylän myyntipisteet julkaistaan alkukesän aikana.

“Vaasa Festival on onnistunut kasvamaan suosiossa merkittäväksi suureksi festivaaliksi ja palauttanut Vaasan sekä Pohjanmaan Suomessa festivaalikartalle. Sisäsataman festivaalialueen päiväkohtainen maksimikapasiteetti on noin 10 000 kävijää, ja odotamme tulevana kesänä jokaisen festivaalipäivän tulevan loppuunmyydyksi tai lähelle loppuunmyytyä. Näin Vaasa Festivalin kokonaiskävijämäärä kohoaisi lähemmäs 30 000 kävijään. Pyrimme hyödyntämään entistä tehokkaammin Sisäsataman aluetta ja meren läheisyyttä tämän vuoden tapahtuman järjestelyissä.

Olen erittäin ylpeä ohjelmatiimimme työstä, sillä onnistuimme saamaan ensi kesän Vaasa Festivaliin mukaan pitkälti kaikki ne artistit, joita lähdimme tavoittelemaan. Nyt julkaistut kotimaiset taiteiijat ja ulkomaalaiset mielenkiintoiset lisäykset täydentävät aikaisemmin julkaistua jo valmiiksi tasokasta ohjelmaa. Ohjelmistoa kootessamme olemme kuulleet myös herkällä korvalla aikaisempien vuosien kävijäkyselyiden esiintyjätoiveita, joita yleisö on meille ehdottanut. Mukana tämän vuoden ohjelmistossa onkin mm. Top 3 kävijäkyselyn toivotuimmat esiintyjät. Tapahtumaa tehdään asiakkaille asiakkaiden toiveet mielessä pitäen ja tänä vuonna asiakkaiden tuki onkin entistä tärkeämmässä asemassa. Tahdommekin kiittää saamastamme tuesta, täältä se Vaasan kesän yhteinen kohokohta ja sosiaalinen kohtaamispaikka jälleen tulee. Festivaalin tasokas ruoka- ja juomamaailma julkaistaan alkukesän 2024 aikana.”

Kaikki lipputyypit nyt myynnissä – edullisempia keväthintaisia lippuja vain rajattu määrä

Myös artistien esiintymispäivät on nyt julkaistu ja tämän myötä myyntiin tulevat myös tapahtuman yhden ja kahden päivän liput. Edullisempia keväthintaisia lippuja on saatavilla vain rajattu määrä 15.5. Klo 23.59 asti tai kunnes rajattu erä on loppuunmyyty. Kaikkien lipputyyppien hinnat nousevat viimeistään 16.5. klo 00.00. Liput myy lippu.fi ja NetTicket. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta.

Keväthintaiset liput (rajattu erä)

3 päivää normaali lippu 119,90 €

3 päivää VIP 219,90 €

 

2 päivää normaali lippu 109,90 €

2 päivää VIP 169,90 €

1 päivä normaali lippu 79,90 €

1 päivä VIP 119,90 €

Lue myös nämä

Vaasa Festival yhteistyöhön NoHo Partnersin kanssa!

Kotimainen, lukuisia festivaaleja ja konsertteja järjestävä  Nordic Live Productions Oy on solminut yhteistyösopimuksen tapahtumien ravintolatoiminnasta suomalaisen ravintola-alan yhtiön NoHo Partnersin kanssa koskien useita tunnettuja kotimaisia