Vaasa Festival julkaisee ensimmäiset artistit – mukana JVG ja Haloo Helsinki!

Kolmipäiväinen musiikin, juoman ja ruoan juhla Vaasa Festival järjestetään ensi kesänä jo yhdeksättä kertaa. Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.-3.8.2024 Vaasan sisäsataman valloittavat mm. Haloo Helsinki!, JVG, KUUMAA, Eppu Normaali sis. Iiro Rantala, Elastinen ja Janna. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin. Kolmen päivän Early Bird -liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi- sekä Netticket-palveluissa.

Lavan täydeltä kotimaan kuunnelluimpia nimiä – kansainväliset artistit julkaistaan alkuvuodesta

Ensi kesänä Vaasa Festivalilla nähdään laaja kattaus asiakkaiden toivotuimpia esiintyjiä. Ensimmäisinä artistikiinnityksinä tapahtuma julkaisee Suomen kuunnelluimpien artistien listalla komeilevan rapduo JVG:n sekä viisi Emma-ehdokkuutta napanneen popyhtye KUUMAA:n.

Lisäksi lavalla nähdään vuonna 2022 Vaasa Festivalilla yleisöä villinnyt kestosuosikki Haloo Helsinki! sekä festivaalilavoille yli vuoden tauon jälkeen palaava Eppu Normaali sis. Iiro Rantala. Mukana ovat myös suomirapin pioneeri Elastinen sekä uusimmalta Vain Elämää -kaudelta tuttu Janna. Lisää suuria artistijulkaisuja on tulossa alkuvuoden 2024 aikana.

Kolmipäiväinen festivaali tuo aivan Vaasan ydinkeskustan tuntumaan kovatasoisen esiintyjäkattauksen elokuussa. Luvassa on jälleen korkealuokkainen K18-festivaali täynnä tähtiesiintyjiä ja käsinkosketeltavaa tunnelmaa. Monipuolisen ohjelman lisäksi tapahtuma tarjoaa tasokkaat juoma- ja ruokapalvelut sekä upean festivaalimiljöön meren rannalla.

Early Bird -liput nyt myynnissä

Vaasa Festivalin kolmen päivän Early Bird -liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi- sekä Netticket-palveluissa. Etuhintaisia lippuja rajoitettu erä. Festivaalin ikäraja on K18 ja koko tapahtuma-alue on yhtenäistä anniskelualuetta.

Early Bird -liput

Kolme päivää Normaali 119,90€

Kolme päivää VIP 199,90€

Kolme päivää Deluxe VIP 299,90€

 

Lue myös nämä

Vaasa Festival yhteistyöhön NoHo Partnersin kanssa!

Kotimainen, lukuisia festivaaleja ja konsertteja järjestävä  Nordic Live Productions Oy on solminut yhteistyösopimuksen tapahtumien ravintolatoiminnasta suomalaisen ravintola-alan yhtiön NoHo Partnersin kanssa koskien useita tunnettuja kotimaisia