Vaasa Festival 2022 keskeytetään sääolosuhteiden vuoksi

Vaasa Festival keskeytetään turvallisuussyistä 

Vaasa Festivalin lauantai-illan 6.8.2022 neljä keikkaa on peruutettu ja lauantain festivaalipäivä keskeytetty klo 21.00 lähestyvän myrskyn ja ennustettujen vaarallisten kovien myrskytuulien vuoksi. Tapahtumassa on keskeytyshetkellä ollut n. 8000 asiakasta. 

Keskeytyksestä on päättänyt lauantai-iltana Pohjanmaan Pelastuslaitos käytyjen keskusteluiden päätteeksi. Lähestyvä myrsky ja voimakas vaarallinen, jopa 24m / s tuuli ylittää reilusti turvallisen tapahtuman järjestämisen rajat.

Lauantain neljä viimeistä keikkaa, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Mariska ja Mara Balls on peruutettu.

“Olemme tietenkin harmissamme, että tapahtuma joudutaan keskeyttämään. Asetamme turvallisuuden kaiken edelle ja ymmärrämme, että vaarallinen tuuli aiheuttaa suuren turvallisuusriskin tapahtumaympäristössä. Tapahtumalla on vakuutus tällaisia tilanteita varten. Katseemme on jo ensi vuodessa ja Vaasa Festival järjestetään seuraavan kerran 3.-5.8.2023. Lisätietoja ensi vuoden tapahtumasta on luvassa jo alkusyksystä.” kertoo Tommi Mäki Vaasa Festivalin promoottori.

Asiakkaita tiedoitetaan mahdollisista kompensaatioista myöhemmin.

Lue myös nämä

Yllätysartisti Lisäys – Aikataulumuutos

Yllätyslisäys Vaasa Festivaliin – sensaatioartisti Mirella mukaan festivaalin ohjelmistoon! Vaasa Festival juhlitaan jälleen kauniissa Vaasan Sisäsatamassa 1.-3.8.2024. Tapahtuma julkaisi viime viikolla loput artistikiinnitykset sekä tapahtuman

Vaasa Festival Etuhinnat – Aikataulut On Julkaistu!

Seitsemän uutta artistia viimeistelevät huikean ohjelmiston – mukana paikallisia tähtiä Seitsemän uutta artistia täydentävät Vaasa Festivalin jo valmiiksi huikeaa artistikattausta. Mukaan saadaan laihialta kotoisin oleva