Perjantain Deluxe VIP liput loppuunmyyty!

Vaasa Festivaalin lipunmyynti jatkuu vauhdikkaana. Perjantain Vaasan sähkö DELUXE VIP liput ovat nyt loppuunmyyty! Myös kolmen sekä kahden päivän DELUXE VIP liput ovat loppuunmyytyjä.

Mikäli haluat nauttia VIP festivaalielämyksestä DELUXE VIP lippuja löytyy vielä yksittäin torstaille sekä lauantaille. Normaaleja lippuja sekä Vaasan sähkö VIP lippuja on vielä jäljellä, mutta myös nämä liput liikkuvat tällä hetkellä vauhdikkaasti.

tähti.png Jos kevään valmistujaislahja askarruttaa vielä, lippu Vaasa Festivaalille on ikimuistoinen elämyslahja! Lisätietoja lipuista LIPUT.

Vaasa festivaalin aikataulut julkaistiin toukokuun puolessa välin. Sisäsataman terassin ohjelma julkaistaan vielä myöhemmin, kesän aikana. Ohjelmaa löytyy siis kolmelta lavalta, kolmena päivänä! Vaasa festivaalin ohjelmaan voit tutustua täällä.

 

Vaasa Festival järjestetään tulevana kesänä 4.-6.8.2022 Vaasan Sisäsatamassa. Tapahtuma järjestetään jo seitsemännen kerran.

 

Lue myös nämä

Neljä uutta artistia sekä odotettu aikataulu julki

Vaasa Festival järjestetään jo kahdeksatta kertaa Vaasan Sisäsatamassa elokuun ensimmäisellä viikolla 3.-5.8.2023. Kolmipäiväisen musiikin, ruoan ja viinin juhlan ohjelmisto täydentyy nyt neljällä uudella artistilla. Aiemmin

Etsimme yhdistyksiä mukaan Vaasa Festivalin toteutukseen!

Kaipaako seuranne rahaa kisamatkoja, virkistyspäiviä ja muuta mukavaa varten? Etsimme nyt seuroja mukaan toimintaamme festariviikolle. Työtehtäviä on runsaasti erilaisten tehtävien parissa kuten aluerakennus- ja purku, siivous,