fbpx

Viranomaiset ovat vahvistaneet tiedon, että Vaasa Festivaleilta ei ole tullut yhtään uutta tartuntaa eikä festivaalilla ole tapahtunut joukkoaltistumisia koronavirukselle. Tapahtuman järjestelyt ovat saaneet runsaasti valvovilta viranomaisilta kiitosta sen ensiluokkaisista turva- ja hygieniajärjestelyistään. Tapahtuman aikaisissa viranomaistarkastuksissa ei havaittu lainkaan puutteita.

Vaasa Festival järjestettiin 7.-8.8.2020 Vaasan Sisäsataman alueella erityisjärjestelyin.

Asiakkaiden terveys ja turvallisuus on ollut meille aina ensiarvoisen tärkeää ja teimmekin kattavan erityisvarautumis-suunnitelman festivaalin toteutuksen osalta yhteistyössä eri viranomaisten kanssa. Alueen kapasiteettia rajattiin aiemmista vuosista, sekä siivoukseen panostettiin erityistä huomiota.  Asiakkaille varatut veloituksettomat kasvomaskit, kymmenet käsienpesupisteet sekä useat sadat käsidesipisteet olivat vain osa näkyviä hygieniatoimia. Siivous- ja hygieniatiimimme yhdessä siivousmanagerimme kanssa tekivät upeaa työtä! Kuten myös asiakkaamme, jota noudattivat ohjeistuksia turvaväleistä erinomaisesti. Uskomme että suuri vaikutus onnistumiseen oli myös sillä, ettei tapahtumasta päässyt välillä poistumaan alueen ulkopuolelle minimoidaksemme kontaktien määrän ihmisten välillä. Näin pystyimme luomaan turvallisen festivaalikokemuksen asiakkaillemme. Kaikin puolin olemme todella tyytyväisiä että Vaasa Festival saatiin vietettyä turvallisesti erityistoimien avulla! Olemme suunnanneet katseemme jo ensi vuoteen, jolloin Vaasa Festival järjestetään 5.-7.8.2021”  – tapahtuman promoottori Tommi Mäki.

Haluamme kiittää asiakkaitamme, jotka noudattivat ohjeistuksiamme niin että Vaasa Festival oli todellakin #turvallinentapahtuma !  ❤

Pin It on Pinterest

Share This