Nightwishin maailmankiertue Suomeen ensi kesänä 2023 Kiteelle sekä Vaasaan

Kansainvälisesti kaikkien aikojen menestyneimpiin suomalaisyhtyeisiin kuuluva Nightwish esiintyy Suomessa ensi vuoden kesäkuussa. Yhtyeen kaksivuotisen Human Nature -kiertueen konsertti nähdään perjantaina 16.6.2023 Kiteen Rantakentän pesäpallostadionilla ja lauantaina 17.6.2023 Vaasan Lemonsoft Stadionilla. Esiintymiset ovat yhtyeen harvoja kotimaan konsertteja, ja samalla myös Kiteen Rantakentän pesäpallostadion ja Lemonsoft Stadionin historian suurimpia konsertteja. Kiertueen jälkeen yhtye jää tauolle työstääkseen uutta albumia.


“Tätä on odotettu ja yritetty pitkään saada onnistumaan eri tahojen kanssa, mutta nyt se on vihdoin mahdollista. Olihan jo aikakin, sillä viimeksi yhtye on esiintynyt Vaasassa Rantarockissa vuonna 2001. Yleensä Vaasasta täytyy aina lähteä johonkin, mutta nyt voin polkaista stadionille vaikka pyörällä kotipihasta. Tästä tulee hieno tapahtuma!”

 

Yhtyeen nykyisen kokoonpanon ensiesiintyminen Vaasassa

Vuonna 1996 perustetun, sinfonista metallia soittavan Nightwishin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Nemo, Sleeping Sun, Storytime, Wish I Had An Angel, Amaranth sekä Noise. Yhtyeen rumpalina on vuodesta 2014 alkaen toiminut vaasalainen Kai Hahto. Hahto nähdäänkin nyt ensimmäistä kertaa kotiseudullaan Nightwishin kokoonpanossa. Nightwishin kokoonpanossa nähdään lisäksi laulaja Floor Jansen, kosketinsoittaja ja johtohahmo Tuomas Holopainen, multi-instrumentalisti Troy Donockley, kitaristi Emppu Vuorinen sekä basisti Jukka Koskinen. 

Liput myynnissä nyt!

Lipunmyynti alkoi maanantaina 10.10.2022 Lippu.fi lippukauppaan Lemonsoft Stadionille. Lähes kaikki istumakatsomot sekä VIP-liput myytiin loppuun ensimmäisten päivien aikana. Konserttiin on jäljellä vielä kenttä/ permanto lippuja. 

Kiteen Rantakentän liput tulivat myyntiin 11.11.2022 Lippu.fi lippukauppaan. Lippumyynti alkoi myös Kiteellä vauhdikkaasta. Kiteen konserttiin on vielä VIP-lippuja sekä kenttä/permanto lippuja jäljellä.  

Ikärajat

Vaasan konsertti on kokonaisuudessaan K18, jolloin koko stadionalue katsomoineen ja kenttäalueineen on yhtenäistä anniskelualuetta. Poikkeuksena katsomo C1, joka on ikärajaton katsomo huoltajan seurassa.

Kiteen konsertissa on K18 alueita sekä ikärajaton päätykatsomo. Päätykatsomosta kulkuyhteys kentälle, joka kokonaisuudessan K18. Kentälle siirtyessä tarkistetaan henkilön ikä. Kaikki VIP-liput ovat K18.


Liput

Liput alkaen 79,90€

VIP-liput alkaen 139,90€