fbpx
Ruotsin ykköspoppari Veronica Maggio Suomeen

Vaasan sisäsatamassa 26.-27.7.2019 neljännen kerran järjestettävä Vaasa Festival -Music, Food & Wine on kiinnittänyt Ruotsin yhden suosituimmista artisteista, Veronica Maggion. Naisartisti on keikkaillut viime vuosina harvakseen, nyt julkaistava kiertue saapuu myös Suomeen ensi heinäkuussa.

Maggion tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Spotifyssa yli 50 miljoonaa kertaa striimatut “Jag Kommer”sekä “Snälla bli Min”. Kymmeniä miljoonia kuuntelukertoja on myös kappaleilla “Hela Huset”, “17 år” sekä vuonna 2016 julkaistulla tuoreimmalla singlellä “Vi Mot Världen”. Veronica Maggio on kertonut julkaisevansa uuden albumin vuoden 2019 aikana. Albumin ensimmäinen single ”Kurt Cobain” julkaistaan 22. maaliskuuta.

Vaasa Festival on jo aiemmin kiinnittänyt mm. Norjan vuoden 2009 euroviisuvoittaja Alexander Rybakin ja kotimaassaan harvoin keikkailevan suomalaisen sellorock- yhtye Apocalyptican. Apocalyptica julkaisi helmikuussa historiansa ensimmäisen suomenkielisen kappaleen yhdessä SANNIn ja TIPPAn kanssa. Vaasassa nähdään myös paluun ensi kesänä kuudella keikalla tekevä suomirockin legenda Don Huonot Kalle Aholan johdolla.

Nyt myyntiin tulevat Vaasa Festivalin päiväkohtaiset liput. Samalla julkaistaan myös päiväkohtainen ohjelmisto.

Promoottori Tommi Mäki kommentoi:
”Vaasa Festival on myös kesällä 2019 kokonaisvaltainen musiikin, ruuan ja viinin juhla Vaasan kauniissa sisäsatamassa, aivan keskustan tuntumassa. Puistolavan lisäksi kakkoslavana toimii edellisen kesän tapaan Sisäsataman Terassin esiintymislava. Monipuolisen ohjelman lisäksi tapahtuma tarjoaa upean miljöön merenrantamaiseman ja kauniin puistoalueen myötä. Myös tulevana kesänä koko festivaalialue on anniskelualuetta ja koko tapahtuma K18. Festivaalialueeseen kuuluu edellisen vuoden tapaan lisäksi kaksi ravintolaa, 151- vuotias Strampen sekä Sisäsataman Terassi. Toivotammekin kaikki lämpimästi tervetulleeksi sisäsataman omaan viinijuhlaan!”

Veronica Maggio –  Vi mot världen: https://www.youtube.com/embed/pGUbe0bhOys

 

PÄIVÄKOHTAINEN OHJELMA:

Perjantai 26.7.
17.00 Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys
18.45 Veronica Maggio (SWE)
20.45 Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani
22.45 Apocalyptica
00.45 Don Huonot

Lauantai 27.7.
15.00 Alexander Rybak (NOR) & Vaasan kaupunginorkesteri
17.30 Waltteri Torikka & viihdeorkesteri
19.30 Petra (Tiktak)
21.00 Antti Ketonen
22.45 Neon 2
00.45 Dingo

Pin It on Pinterest

Share This