fbpx

TOMAS LEDIN maailmankiertue saapuu Vaasaan perjantaina 7.8.2020

Yhteislaulua, muistoja ja kansanjuhlat – tätä kaikkea voi odottaa kun Tomas Ledin lähtee ”En Nådens sommarkväll – alla klassiska hits” -kesäkiertueelleen. Kiertuekysyntä on valtava, eikä ainoastaan hehkutetun ”Skarpt läge” -esiintymisen jälkeen, vaan myös ruotsin yleisön suosiman ja Ledinin kappaleisiin pohjautuvan En del av mitt hjärta –elokuvan johdosta. Tulevana kesänä kiertue vihdoin toteutuu ja se nähdään myös Vaasassa elokuussa.

Lauantaina 22.2. Tomas Ledin tarjoaa uniikin keikan Tukholman Nalenissa. Albumi Tillfälligheternas Spel soitetaan alusta loppuun ja yleisölle annetaan mahdollisuus esittää kysymyksiä. Ledin tulee kertomaan muun muassa kuohuttavasta jaksosta, joka johti Ledinin artistiuran toiseen sangen tapahtumarikkaaseen nousuun. Liput myytiin loppuun hujauksessa mutta tarjolla on lohdutus kaikille jotka jäivät ilman lippua Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Kesällä toteutuu iso kiertue ja luvassa on kaikki klassiset hitit!

Tomas Ledin yhdistetään usein ruotsin kesään ja ruotsin kesä yhdistetään yhtä usein Tomas Lediniin. On lähes mahdotonta muistella näitä kahta erikseen. Eikä vähintään kansallismonumentin Sommaren är kort vaan myös monen muun rakastetun hitin takia, aina Blå blå känslorista En dag på standen -hittiin.

Kiertue alkaa Helsingborgista 25. kesäkuuta ja päättyy pari kuukautta myöhemmin noin kahdenkymmenen konsertin jälkeen Göterborgin Trädgårdsföreningenissä 22. elokuuta. Vaasassa kiertue pysähtyy perjantaina 7.8. Vaasa Festivalissa.

Julkaistut artistit päiväkohtaisesti:

Perjantai 7.8.2020:

TOMAS LEDIN (SWE)
LAURI TÄHKÄ
J.KARJALAINEN
REINO NORDIN
JANNIKE

Lauantai 8.8.2020:
APULANTA
EPPU NORMAALI
SONATA ARCTICA
KOLMAS NAINEN
NELJÄ RUUSUA
SARA SIIPOLA

Festivaalin toisen esiintymislavan ohjelmisto julkaistaan alkukesällä 2020!

Pin It on Pinterest

Share This