fbpx

info

Tietoa tapahtuma-alueen palveluista

VAASAN HOVIOIKEUS
Vaasa Festivalin alueella sijaitsee myös Vaasan Hovioikeus. Vaasan hovioikeus on toiseksi vanhin Suomen viidestä hovioikeudesta. Se on perustettu vuonna 1775 Ruotsin kuninkaan Kustaa III:n päätöksellä.

SISÄSATAMAN TERASSI
Vaasan suurin viihdeterassi merinäköalalla! Jopa 500 -paikkainen viihdeterassi upealla sijainnilla Vaasan sisäsatamassa. Kotimaiset ja kansainväliset huippuesiintyjät viihdyttävät terassilla koko kesän ajan. Sisäsataman Terassi on viihdeterassi, joka eroaa nykyisestä Vaasan ravintolatarjonnasta nuorekkaalla, musiikintäyteisellä ja menevällä tyylillään sekä runsaalla LIVE-keikkatarjonnallaan. Terassi on hintatasoltaan edukas.

Sisäsataman Terassin menu on kevyt sisältäen mm. snacks- ja street food -tyyppisiä annoksia kuten toasteja ja salaatteja. Meille voit tulla viihtymään niin päivällä kuin illallakin!

 

RAVINTOLA STRAMPEN
Hyvä ruoka ja kaunis ympäristö ovat asioita, joista Strampen tunnetaan. Ravintola Strampen sijaitsee luonnonkauniissa sisäsatamassa Vaasassa ja on yksi Suomen vanhimmista paviljongeista 150 vuoden historiallaan. Ravintola Strampenin tarina alkaa siitä kun Sebastian Corey 1868 saa luvan rakentaa paviljongin puistoalueelle Hovioikeuden viereen. Paviljongin suunnittelusta vastasi C.A Setterberg ja tyyli oli kesäravintolamainen.

KUNTSIN MODERNIN TAITEEN MUSEO
Vaasa Festivalin tapahtuma-alueella, Vaasan Sisäsatamassa sijaitsee myös Kuntsin modernin taiteen museo.

Pin It on Pinterest

Share This