fbpx

info

Tietoa tapahtuma-alueen palveluista
KUNTSIN MODERNIN TAITEEN MUSEO
Vaasa Festivalin tapahtuma-alueella, Vaasan Sisäsatamassa sijaitsee myös Kuntsin modernin taiteen museo.

 

Kuntsin museoon on ilmainen sisäänpääsy lauantaina 27.7. koko päivän ajan kaikille! Museo on avoinna kello 11.00 – 17.00. Sisäänkäynti Kuntsin modernin taiteen museoon tapahtuu klo 11.00 – 14.00 osoitteesta Kirjastonkatu 2. Festivaalin porttien avauduttua klo 14.00 sisäänkäynti museoon onnistuu myös festivaalialueen kautta (sisäänkäynti tätä kautta vain festivaalirannekkeella).
Aloita festivaalin toinen päivä museokierroksella!

VAASAN HOVIOIKEUS
Vaasa Festivalin alueella sijaitsee myös Vaasan Hovioikeus. Vaasan hovioikeus on toiseksi vanhin Suomen viidestä hovioikeudesta. Se on perustettu vuonna 1775 Ruotsin kuninkaan Kustaa III:n päätöksellä.

SISÄSATAMAN TERASSI
Vaasan suurin viihdeterassi merinäköalalla! Jopa 500 -paikkainen viihdeterassi upealla sijainnilla Vaasan sisäsatamassa. Kotimaiset ja kansainväliset huippuesiintyjät viihdyttävät terassilla koko kesän ajan. Sisäsataman Terassi on viihdeterassi, joka eroaa nykyisestä Vaasan ravintolatarjonnasta nuorekkaalla, musiikintäyteisellä ja menevällä tyylillään sekä runsaalla LIVE-keikkatarjonnallaan. Terassi on hintatasoltaan edukas.

Sisäsataman Terassin menu on kevyt sisältäen mm. snacks- ja street food -tyyppisiä annoksia kuten toasteja ja salaatteja. Meille voit tulla viihtymään niin päivällä kuin illallakin!

 

RAVINTOLA STRAMPEN
Hyvä ruoka ja kaunis ympäristö ovat asioita, joista Strampen tunnetaan. Ravintola Strampen sijaitsee luonnonkauniissa sisäsatamassa Vaasassa ja on yksi Suomen vanhimmista paviljongeista 150 vuoden historiallaan. Ravintola Strampenin tarina alkaa siitä kun Sebastian Corey 1868 saa luvan rakentaa paviljongin puistoalueelle Hovioikeuden viereen. Paviljongin suunnittelusta vastasi C.A Setterberg ja tyyli oli kesäravintolamainen.

Pin It on Pinterest

Share This