fbpx

INFO

Instruktioner för Vaasa Festivals besökare
 

ÅLDERSGRÄNS
Hela festivalområdet är i sin helhet K-18.

TILLGÄNGLIGHET
Vaasa Festival är en tillgänglig festival.

Vi försöker garantera alla, även våra rörelsehindrade kunder, en högklassig och bekväm upplevelse. Mera info här.

GARDEROB
I festivalens port finns en garderobservice där du kan lämna dina tillhörigheter för förvaring under evenemanget. Garderob som ingår i biljettpriset för VIP-gäster hittas inne i restaurang Strampen.

MAT OCH DRYCK
På festivalområdet hittas rikligt med diverse försäljningspunkter samt K-18 utskänkningspunkter. Festivalens matutbud är väldigt högkvalitativt och brett. Tack vare det konsekventa utskänkningsområdet kan du röra dig fritt med mat och dryck över hela festivalområdet.

BETALNINGSMEDEL
De vanligaste betalkort och kontanter används som betalningsmetoder. Rekommendera kortbetalning och kontaktlös betalning.

HITTEGODS
Hittegodsförfrågningar görs vid garderoben och infopunkten under evenemanget. Dyrbara hittegods förs till polisstationens hittegodsavdelning efter evenemanget.

 

FöRFLYTTNING
Detta evenemang ordnas alldeles i närheten av centrum, 400 meter från Vasa torg, så enskilda transporter ordnas ej till festivalområdet.

UTBYTE AV BILJETTER
Som en del av säkerhetsarrangemangen vid festivalen sommaren 2020 kommer biljetter INTE att bytas mot armband. Biljetten kommer endast in i festivalområdet en gång.

FÖRSTA HJÄLP
På festivalområdet finns en första hjälp-punkt som upprätthålls i samarbete med FRK Vasa, på plats även tvåspråkig, kunnig personal.

Om du blir sjuk under festivalen ska du undvika kontakt och gå till första hjälp.

SÄKERHET
För evenemangets ordning och säkerhet ansvarar X-SEC.

Bland tusentals människor är det viktigt med en bra festivalanda och respekt för andra. Vi har nolltolerans för våld och aggressivt beteende, allas fysiska integritet ska respekteras. Om du ser eller känner dig felaktigt behandlad, kontakta en ordningsvakt eller festivalarbetare.

BILJETTKÖPARENS ANSVAR
-Köp endast din biljett från en auktoriserad återförsäljare (Lippupiste eller NetTicket) för att undvika bedrägerier! Vaasa Festivalen kan inte ersätta förfalskade biljetter eller hjälp i fall av bedrägeri, det är polisfrågor.
-För att undvika missbruk rekommenderas det aldrig att dela ett foto av en biljett.
-Ingångsbiljetten som köpts är för evenemanget som helhet, inte bara för en specifik konstnär. Artistavbokning är inte en anledning till returnering av biljetter.

Vaasa Festival

Music, Food & Wine

 

Plats: Vasa Inre Hamnen

Tid: 5. – 7.8.2021

Åldersgräns: K18

Biljetter: från 74,90€

Biljettförsäljning: Lippupiste & NetTicket

Meddelande från vår promotor

Vaasa Festival kommer att framför allt vara en festival i premium-klass med högklassigt program och miljö. Vi satsar speciellt mycket på högklassigt dryckes- och matutbud och på festivalområdet finns det försäljningspunkter av flera kända märken. Även restaurang Strampen serverar mat från sin högklassiga meny under hela festivalens gång. Därtill finns det gott om inomhustoaletter på evenemangsområdet.

 

Festivalområdet är beläget endast 400 m från Vasa torg – från servicepunkter och hotell – så det kommer att vara livat även i centrumområdet under evenemangshelgen. Under festivalen kommer hela inre hamnens strandområde vara K18 utskänkningsområde.

 

Vi utlovar alltså en fullkomlig vinfeststämning i en delvis havs-, delvis parkmiljö, och toppenartister förstås.

 

-Tommi Mäki, promotor

Pin It on Pinterest

Share This