fbpx

INFO

Vaasa Festival

Music, Food & Wine

Plats: Vasa Inre Hamnen – Sisäsatama

Tid: 6. – 8.8.2020

Åldersgräns: K18

Biljetter: från 69,90€

Biljettförsäljning: Lippupiste & NetTicket

Meddelande från vår promotor

Vaasa Festival kommer att framför allt vara en festival i premium-klass med högklassigt program och miljö. Vi satsar speciellt mycket på högklassigt dryckes- och matutbud och på festivalområdet finns det försäljningspunkter av flera kända märken. Även restaurang Strampen serverar mat från sin högklassiga meny under hela festivalens gång. Därtill finns det gott om inomhustoaletter på evenemangsområdet.

 

Festivalområdet är beläget endast 400 m från Vasa torg – från servicepunkter och hotell – så det kommer att vara livat även i centrumområdet under evenemangshelgen. Under festivalen kommer hela inre hamnens strandområde vara K18 utskänkningsområde.

Vi utlovar alltså en fullkomlig vinfeststämning i en delvis havs-, delvis parkmiljö, och toppenartister förstås.

 

-Tommi Mäki, promotor

Vaasa Festival 2020

Vaasa Festival firas tre dagar
i augusti. En högklassig vinfest full med stjärnartister utlovas.

Vaasa Festival, som ordnas för femte gången sommaren 2020, kommer att äga rum i den magnifika Vasa Inrehamnen, restaurangen Strampen och Hovrättsparken.

Den tre dagar långa vinfesten kommer i augusti med ett häftigt artistutbud, alldeles i närheten av Vasas kärncentrum. Förutom ett brett och högklassigt artistutbud bjuder evenemanget på en vacker miljö bestående av havsutsikt och parkkänsla. Den berömda restaurangen Strampen är en del av festivalområdet och t.ex. Vaasan Sähkö VIP-gästerna får njuta av en elegant trerätters middagsbuffé inomhus på Strampen.

Pin It on Pinterest

Share This