fbpx

New York, Melbourne, Paris, Qatar, Moskva, Amsterdam och nu även i Vasa!

Sky Dining Vasa eventet arrangeras i samarbete med den kända restaurangen Strampen samt Vasa Festivals arrangör Nordic Live Productions. Lyxrestaurangen, 50 meter upp i luften vid Hovrättsparken, erbjuder en upplevelse som aldrig tidigare skett i Vasa. Högt uppe i luften får ni chansen att njuta av Strampens mästerkockars mat.

Arrangemanget och lyftet genomförs av experter inom branschen vilka har förverkligat motsvarande evenemang runt om i Europa. Vid varje lyft får gästerna njuta av gourmetmat och en magnifik vy över staden och kusten. Det finns frukost-, lunch-, middags- och cocktailbiljetter till förfogande. Exempelvis en trerättersmiddag med dryck avnjuts under en timme 50 meter upp i luften. Samarbetspartner är även Kyrö Distillery Company som blandar en Napue Gin Tonic mot en specialbiljett.

Med en cocktail-speciallbiljett i Dinner in the sky , som arrangeras i samarbete med Kyrö Distillery Compani, kan ni njuta av den vackra Vasa siluetten för bara 59€.

Dinner in the sky har av tidningen Forbes blivit utsett till en av världens mest ovanligaste restaurang. Världens första och hittills enda permanenta Dinner in the sky-restaurang finns i Las Vegas.

”matupplevelsen som förverkligas av mästarkockarna, 50 meter upp i luften med en vacker vy över Vasa, tillsammans med vänner, familj eller även sambon är någonting väldigt unikt och som inte erbjuds i alla städer. Vi vill erbjuda österbottningarna med ett unikt och ett oförglömligt evenemang som de får bära med sig resten av livet.” –Tommi Mäki, promotor.

Dinner In The Sky Vaasa by Strampen & Vaasa Festival
22-24.7.2016 / Hovräts parken (Strampen)

Boka din biljett nu!

Biljetter och information : www.vaasafestival.fi/dinnerinthesky
Boka din biljett online eller i Studio Ticket Vasa.
Visit Vaasa tar emot bokningar och står för försäljningen.

Information

Tommi Mäki, promoottori /promotor
Vaasa Festival
+358504344888

Robert Ekman, yrittäjä / företagare
Strampen –ravintola/restaurang
+358414514513

Pin It on Pinterest

Share This