fbpx

Sisäsataman Terassin Terassilavalla 5.-7.8. Kattauksessa on mukana niin paikallista osaamista kuin kotimaisia ykkösnimiä. Terassilavalle nousevat Ressu RedfordGubbrockarnaJesse KaikurantaIda Paul & Kalle LindrothEmppu SuhonenPetraFaijaThe IltavuoroVaasa PalaaMånskenbondenMax on The RoxKuusikoskiBob Malmström, Johanna Von HertzenHellyysagressio sekä Aston Kalmari.

The iltavuoro
The Iltavuoro on vaasasta keikoille ponnistava rautalankabändi. Keikoilla on aina vauhtia ja vaarallisia tilanteita, että tanssijalka alkaa väkisinkin vipattamaan. Keikoilla kuullaan musiikkia Topista Rauliin ja Agentsista Soundsiin. ”Rautalankaa kovalla räimeellä ja suurella sydämellä

Gubbrockarna
Gubbrockarna on yli 20 vuoden taipalellaan noussut käsitteeksi Vaasan ja länsirannikon rokkia rakastavan yleisön keskuudessa. Maailman suurimmaksi rokkibändiksikin tituleerattu äijä- ja ladyporukka pistää yleisönsä tanssimaan rennolla ja rehellisellä tyylillään. Soittamisen riemu tarttuu kuulijaan ensimmäisistä tahdeista alkaen.

Emppu Suhonen
Energinen Emppu aloitti muusikon uransa Tiktakissa, joka on Suomen kaikkien aikojen suosituin tyttöbändi. Trubaduurikeikoilla kuullaan niin Empun omaa tuotantoa kuin lainabiisejäkin.

Vaasa Palaa
vvvsv pvlvv on soundtrack niille joilla ei mee ku Strömsössä. Tervetuloa mukaan.
Sustakin on varmaan joskus tuntunu että kaikki menee pieleen tai että mikään ei onnistu? Mutta sä et oo varmaan koskaan vahingossa sytyttäny kokonaista kaupunkia palamaan ja sen jälkeen lähteny darrassa karkuun ratsastamalla. Jos sä et oo toi tyyppi, niin mä lupaan ett kaikki on vielä korjattavissa.
vvvsv pvlvv tekee musiikkia ja tarinoita. Koita kuunnella.

Månskenbonden 
Kyro älv, Österbottens Mississippi, rinner genom byn Kvevlax utanför Vasa. I detta gränsland mellan landsbygd och stad, finskt och svenskt och religiöst och sekulärt växte den finlandssvenska artisten Månskensbonden upp bland mopeder, bönehus och indiemusik. Sjungandes på österbottnisk svenska fick Månskensbonden en sommarhit med låten Döpt i Kyro älv 2015 i Svenskfinland. I april 2018 fortsatte Månskensbonden att befästa sin position på den svenskspråkiga popkartan när han släppte sitt debutalbum ’Vårat Ödeland’, ett av årets bästa album enligt HBL.

Jesse Kaikuranta
The Voice Of Finland 2012 -kisassa kärkeen sijoittunut Jesse Kaikuranta on upea tulkitsija. Esiintymiset 2000–luvulta lähtien niin musiikki- kuin teatterilavoillakin ovat tehneet Jessestä uskottavan ja aidosti koskettavan artistin. Jessen levollinen ääni on valloittanut suomalaisten sydämet. Debyyttialbumi ”Vie mut kotiin” julkaistiin marraskuussa 2012 ja on myynyt yli tuplaplatinaa. Levyn myötä Jesse sai 5 Emma-ehdokkuutta, mm. Vuoden tulokas-ehdokkuus. Levyn sinkuista ”Vie mut kotiin”, ”Järjetön rakkaus” ja ”Näytän sulle rannan” olivat kaikki valtaisia hittejä. Toinen albumi ”Vaikka minä muutuin” julkaistiin 2013, sinkkulohkaisu ”Vielä täällä” keikkui useita viikkoja radiolistojen kärjessä. Kolmas albumi ”Jesse Kaikuranta” julkaistiin 2017.

Ida Paul & Kalle Lindroth
Suomen suosituimmaksi duoksi tituleeratun Ida Paulin & KalleLindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut lyhyessä ajassa laajan yleisön. Bändi on kovassa nosteessa, josta kertovat tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneet singlet, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi, neljä Emma-ehdokkuutta sekä loppuunmyydyt konserttisalit ja klubit ympäri Suomen. Ida Paulin & Kalle Lindrothin debyyttisingle Hakuammuntaa on striimannut yli 10 miljoonaa kertaa, jonka lisäksi duon isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat.

Max on the Rox
Max On The Rox syntyi Wasa Band J.A.M -tapahtumassa 1997, jolloin basisti-laulaja Markku Keho, rumpali Kai Hahto ja kitaristi-laulaja Max Bäckman soittivat ensimmäisen kerran yhdessä. Kaikki halusivat jatkaa yhteistyötä ja uusi bändi oli syntynyt. Bändi on kuitenkin toiminut koko uransa aikana kuin ”vapaa villi hevonen”, surffaten myös popin ja jazzinkin maailmassa. Ja onkin saanut tästä positiivista palautetta mm Alligator Recordsin tuottajalta, Chicagosta. Keväällä 2019 rumpali Kai Hahto päätettiin vaihtaa toiseen ja uusi rumpali, Riku Airaksinen aloitti syksyllä 2019.

Kuusikoski
Pohjanmaalta lähtöisin oleva Kuusikoski on uusi raikas bändi, jonka juuret ovat syvällä vanhassa roots-mullassa ja jonka soundi vie mielen vanhoihin aikoihin, jolloin bändit soittivat oikeasti, musiikki oli parhaimmillaan livenä ja musiikin aitous vaikutti paljon musiikinkuunteluun ja kulttuuriin. Koska tottakai kaikki kaipaavat kunnon rock’n’rollia! Bluesin ja soulin villi yhteisgroove saa jopa suomalaisen miehen liikuttelemaan jalkojaan rytmin tahtiin.

Faija 
Urbaanin iskelmän sanansaattaja Faija iskee suoraan kansan syviin riveihin niin juomalaulujen, kuin aikuisen miehen sydämen asioilla. Debyyttialbumi tekee vasta tuloaan, mutta kahden singlen ylitettyä jo platinarajan, on Faija kerännyt vain Spotifyssä jo pitkälle yli 10 miljoonaa toistoa. Faijan hittipotpuri laulattaa mukana, vaikka kuulisit ne vasta ensimmäistä kertaa.

Petra
Petra Gargano on laulaja ja lauluntekijä. Hän aloitti uransa jo 13-vuotiaana supersuositun Tiktak-yhtyeen solistina. Tiktakin riveissä hän tuli tutuksi ympäri Suomea. Näitä klassikoita, kuten “Heilutaan”, “Satuprinsessa” ja “Sankaritar” on edelleen mahdollista kuulla livenä Petran omilla keikoilla hänen kattavan soolomateriaalin rinnalla. Bändin lopettamisen jälkeen Petra aloitti uransa sooloartistina. Soolotuotannossa kuullaankin ensimmäistä kertaa Petran ajatuksia kirjoittajana ja myös säveltäjänä.

Hänen koskettavat tulkintansa jäivät mieleen Vain elämää -ohjelman kuudennelta tuotantokaudelta. Erityisesti hänen riipaisevaa tulkintaa Irinan “Pokka” kappaleesta sekä Yön “Vie mut minne vaan” biisejä toivotaan edelleen hänen keikoilla ympäri Suomen. Lisäksi hänen monipuolisuutta on päästy näkemään Tähdet tähdet -ohjelmassa, jossa hän ensimmäisenä artistina yhdisti esityksessään musiikkia huikaisevaan ilma-akrobatiaan. Petra on monipuolinen artisti, joka rakastaa heittäytyä. Hän nauttii erilaisista tavoista esiintyä, aina intiimeistä duo-keikoista isoihin festivaalilavoihin asti.

Hellyysagggressio
Ystävysten punkbändi! ammentaa 90-luvun soundista ja maailmasta. Melodista, raskasta, vauhdikasta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Lavalla kuin lavan ulkopuolella. Yhteenlaskettu summa on tässä tapauksessa enemmän!

Is a punkband from Finland. Founded by five friends. Its sound is mix of 90´s style, ska vibes and melodic hardcore. The band is all that but more important, it is greater than the sum of its parts.

Sepikka
Viime vuoden lopulla Muistan sen kesän -singlellään ihastusta herättänyt Sepikka julkaisi uutta musiikkia 30. huhtikuuta. Single Juoksee, juoksee ennakoi artistin syyskuussa ilmestyvää En kestä kylmää lailla ahvenen -esikoisalbumia, jonka julkaisee m.dulor. Sepikan omaleimaisessa maailmassa samastutaan eläimiin, ylistetään ystävyyttä ja tehdään tarkkanäköisiä havaintoja ihmisistä ja ajastamme. Vahvana pohjavireenä on turhautuminen yhteiskunnan tehokkuusajatteluun ja luonnon hyväksikäyttämiseen.

Aston Kalmari
Lappeenrannassa 2018 perustetun rockyhtye Aston Kalmarin musiikissa soivat ihmismielen solmukohdista ammennetut tarinat. Kappaleensa bändi verhoilee valtavin kertosäkein modernin rockmusiikin äänimaailmaan.

Johanna von Hertzen 
Johanna von Hertzen on määrätietoinen artisti ja vahva esiintyjä, jolle teksti ja tulkinta ovat oman musiikin keskeisin osa. Tunnistettava jälki lyriikassa ja oma soundi antaa tilaa eri genreillä leikittelylle. Johanna ”JoJo” von Hertzen on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä ja tapahtumatuottaja, jolle musiikki on ollut tärkeässä osassa elämää jo lapsesta asti. Saksofonisti-isän keikoilla mukana kulkiessa rakkaus syntyi jazzin kautta muuhun musiikkiin, kirjailija-äidin tekstejä lukiessa luovaan kirjoittamiseen. Johanna von Hertzenin lyriikkaa on kuvailtu ”sellaiseksi, että sitä ei keksitä, vaan se on elettyä”. Huhtikuussa 2020 julkaistu debyyttialbumi Kasuaalii on bändivetoista poprockia. Se on rohkea ja herkkä, emotionaalisesti syvä. Siinä on paljon tarttumapintaa, ja teemoja käsitellään albumin nimen mukaisesti arkisella tavalla.

Bob Malmström
Bob Malmström, the one and only, the true originators and crowned kings of borgarcore. The band was founded in early 2010 as a reaction against the standard, worn out ”against the system” leftist punk mentality. It doesn’t have to be about how poor you are and how much you hate the system. It can be about how life is good if you think the RIGHT way. We’re proud to be here making money and showing you the good side of life. Let the Dom Perignon rain, the pretty girls dance in your laps, the fast cars be run by you instead of over you and the stock exchange swing in your favor. Bob Malmström is about change, a change for the better. A change for a bourgeois tomorrow that smiles upon all who have a reason to smile. Let’s make money! Let’s celebrate! Let’s Bob Malmström!

Ressu Redford
Ressu Redfordin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuka on se oikea ja Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat. Yleisö on löytänyt myös uudet kappaleet: Viimeinen päivä -single on ylittänyt kuunteluillaan kultarajan ja samaa rajapyykkiä reilulla 1,5 miljoonalla kuuntelukerralla lähenee myös viime keväänä julkaistu kesäbiisi Corolla. Edellisellä Vain Elämää -kaudella hurmannut Ressu Redford julkaisi helmikuussa uuden singlen Pieni askel.

Pin It on Pinterest

Share This