fbpx

info

Kielletyt esineet ja ohjeita tapahtumaan
 

Tärkeää infoa tapahtumaan saapuville

 
 
Ikäraja
Koko festivaalialue on kokonaisuudessaan K-18.
Lippujen vaihto rannekkeiksi

Kaikki liput vaihdetaan festivaalirannekkeeseen/passiin. Ranneke mahdollistaa vapaan kulun ulos festivaalialueelta ja takaisin lipun oikeuttaman ajan. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle, edes toiselle festivaalipäivälle. Revitty ranneke ei kelpaa sisäänkäyntiin, portilla on ranneketarkastus

Lippu vaihdetaan rannekkeeksi ennakkoon tai viimeistään tapahtumaan saavuttaessa festivaaliporteilla erillisessä lipunvaihtopisteessä.

Esteettömyys
Vaasa Festival on esteetön festivaali.

Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Tapahtuma-alueen portilta on yhtenäinen tasainen asvalttipohja aina esiintymislavan edustalle saakka, joten lavan läheisyyteen on kaikkien helppo liikkua, myös apuvälineiden kanssa.

Avustaja ei tarvitse erillistä lippua eikä hän saa ranneketta, vaan hänen tulee kulkea joka päivä avustettavan henkilön kanssa samaan aikaan festivaalialueelle. Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Valitettavasti VIP-lippujen ruokailu ei kuitenkaan kuulu avustajalle maksutta samalla lipulla.

Alueelta löytyy INVA-WC liikkumisrajoitteisille asiakkaille. Strampen -ravintolan sisäänkäynniltä löytyy myös erillinen INVA-luiska liikkumisrajoitteisille VIP-asiakkaille.

Narikka
Festivaalin portilla on narikkapalvelu, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi.

Myös narikassa käynti on maksullinen. VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyvä narikka löytyy ravintola Strampenin sisätiloista.

Ensiapu
Festivaalialueella on SPR Vaasan kanssa yhteistyössä toteutettava ensiapupiste ja kaksikielinen, osaava ensiapuhenkilökunta.
Juoma ja ruoka
Festivaalialueelta löytyy runsaasti erilaisia myyntipisteitä sekä erilaisia anniskelupisteitä. Festivaalin ruokavalikoima on erittäin tasokas ja laaja. Yhteneväisen anniskelualueen ansiosta voit liikkua vapaasti koko tapahtuma-alueella juomien ja ruokien kanssa.

Tasting-alueen juomavalikoiman laajuus ja laatu ovat todellista premium-tasoa. Alueelta löydät lukuisat tunnettujen juomabrändien näytteilleasettajat ja pääset maistamaan ostettavilla lipukkeilla lukuisten paikallisten makujen lisäksi myös kansainvälisesti tunnettuja viini- ja olutvalikoimia.

Maksuvälineet
Tehokkain ja nopein maksuväline tapahtuma-alueella on käteinen. Maksuvälineiksi käy myös yleisimmät maksukortit.
Löytötavarat
Löytötavaroita voi tiedustella narikasta ja infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.
Turvallisuus
Tapahtuman järjestyksestä ja turvallisuudesta huolehtii NYQS Oy
Viralliset jatkot
Tapahtuman viralliset jatkot juhlitaan tapahtuman päätyttyä molempina päivinä. Jatkoista tulossa lisätietoa kesällä 2020.
s

Älä tuo näitä tapahtuma-alueelle

  • Pulloja / tölkkejä / mitään nesteitä – Tyhjät vesipullot sallitaan: alueelta löytyy vesipiste
  • Teräaseita, pesäpallomailoja, kovia esineita tai muita tavaroita, joilla voi aiheuttaa vahinkoa ihmisille tai omaisuudelle
  • Alkoholi/päihteet
  • Suuria määriä elintarvikkeita. Pienet eväät sallitaan picnic-alueella.
  • Lemmikkejä (merkityt opaskoirat sallitaan)
  • Sateenvarjoja
  • Lakkapulloja; esim hiuslakkapullo
  • Lastenrattaat; tapahtuma on K18
  • Pöydät ja tuolit. Kokoontaitettavat kevyet retkituolit ja -jakkarat sekä viltit ovat sallittuja
  • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman suuria jalustoja ovat sallittuja. Puhelimilla kuvaaminen on myös sallittua.

Pin It on Pinterest

Share This