fbpx

Ruotsalainen Miriam Bryant joutuu perumaan keikkansa Vaasa Festivalilla logistisista syistä johtuen. Artistin oli määrä esiintyä Vaasassa festivaalin torstaina 5.8.2021.

“Varmisteltuamme artistien aikatauluja Miriam Bryant kohdalla Vaasan esiintymistä ei harmillisesti saatu toteutumaan yhtyeen logistisista syistä ja yleistilanteesta johtuen. Pyrimme kuitenkin tuomaan artistin Vaasaan myöhemmin ja julkaisemme uuden esiintymispäivän heti kun sen olemme saaneet sovittua esiintyjän kanssa. Torstain toinen ruotsalaisartisti Bo Kaspers Orkester on vahvistanut esiintyvänsä torstaina 5.8.2021 osana festivaalin ohjelmistoa. Myös kaikki muut kotimaiset ja ulkomaalaiset artistit ovat vahvistaneet esiintymisensä.” Vaasa Festivalin promoottori Tommi Mäki kertoo.

Vaasa Festivalin lipunmyynti on edennyt erittäin vauhdikkaasti. Festivaalin perjantain 6.8. kaikista lipuista on jo kaksi viikkoa ennen tapahtumaa lähes 90% loppuunmyyty. Festivaalissa noudatetaan tapahtuman aikana voimassa olevia STM ja THL terveysturvallisuusohjeistuksia.

Pin It on Pinterest

Share This