Food & Wine Tasting Village

Food

Vaasa Festivalin laiturialueen Food & Wine Tasting Villagessa pääset nauttimaan viinien ja oluiden lisäksi laajasta ruokamaailmastamme. Voit maistella makuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Maista vaikkapa sushiateria laatuviinien kanssa tai tuliset kanansiivet pienpanimoiden oluiden kera, valinta on sinun! Ruokamaailman kojuissa maksutapoina käyvät käteinen sekä kaikki pankkikortit.

Tapahtumaan saapuvat ravintolat ja tarjolla olevat menut

Ravintola 1 H+K

BBQ Beef Chili & Chorizo Hot Dog
Smoked Salmon & Fresh Potato Salad

Laanna Thai Restaurant

Kanapallot by Laanna
Spring Roll Beef
Kana Wings

Japanilainen Ravintola Juku

Sushi -annokset by Juku
Japanilainen Bao by Juku
Friteerattu japanilainen myky

 

Juustotehdas / Ostfabriken

Pizza by Juustotehdas: Hawaii / Tuna / Basquiase / Pepperoni / Pissaladière / Italian Vege

Falafel by Juustotehdas: Falafel ball / Falafel Sandwich / Falafel Fries

Strampen

Gourmet Festival -menu

Sisäsataman Terassi – Inre Hamnen Terrass

Urban Street Food menu

Wine

Vaasa Festivalissa laiturialueelta löydät Food & Wine Tasting Village- alueen, jossa pääset nauttimaan laatuviinejä, oluita, siidereitä sekä drinkkejä. Paikalla on viiniasiantuntijoita, jotka esittelevät tuotteita mielellään.

Tasting Villagessa ostokset tapahtuvat lipukkeilla, joita on mahdollista ostaa ennakkoon tai paikan päältä Tasting Villagen myynti-infosta.

Esittelijöiltä voit ostaa myös kokonaisen pullollisen laatuviiniä ja nauttia sen ystäviesi kanssa musiikkia kuunnellen vaikkapa piknik-alueella.

Viinit

5 cl / lipuke
0,75 l pullo / 12 lipuketta

Oluet ja siiderit

15 cl / lipuke
pullot, tölkit / 2 lipuketta

Drinkit

2 lipuketta

Yhden lipukkeen hinta on 3€

Tapahtumaan saapuvat juomabrändit ja esittelijät

Kyrö Distillery Company

 

Kyrö Distillery Companyn pannut kuumenivat ensimmäisen kerran vuonna 2014 ja sen jälkeen tislaamo on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja ruisgineillään. Kyrön tuotteita myydään jo lähes 30 maassa ja tähtäimessä on kasvaa maailman tunnetuimmaksi ruistislaamoksi vuoteen 2022 mennessä. Kyrön ensimmäiset pienet ruisviskierät ovat myös hiljattain valmistuneet ja lisää on luvassa.

 

Mallaskuun Panimo

 

Mallaskuun Panimo Oy on kolmen kaveruksen perustama pienpanimo Lapualla, Etelä-Pohjanmaalla. Kaveruksia yhdistää intohimoisen olutharrastuksen lisäksi kalastus- ja metsästysharrastus, joiden lomassa on suunniteltu myös riistalle sopivia oluita. Panimon toimitilat sijaitsevat kolmen kilometrin päässä Lapuan keskustasta, Ulvilanmäellä, Nurmonjoen läheisyydessä viljapeltojen ympäröimänä.

 

Vindirekt

 

Viinejä, joilla on tarina. Laatuviinien maahantuoja Vindirekt täyttää tänä vuonna 20-vuotta. Useimmat viinitalomme ovat pääsääntöisesti pieniä tai keskisuuria tuottajia, jotka laadun ohella pyrkivät pitkäjänteiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Se tarkoittaa, että valikoimassa on monipuolinen valikoima luonteikkaampia ja uniikimpia viinitaloja.

Erottuvuustekijämme on myös vahva viiniosaaminen sekä taito kuunnella asiakkaita. Seisommekin ylpeänä jokaisen valikoimassamme olevan tuotteen takana.

 

Astra Wines

 

Astra Wines on vuonna 2014 perustettu yksityinen viininmaahantuontiin keskittynyt yritys. Tiskiltämme löytää viinit arkeen ja juhlaan, ruuan kanssa ja ilman! Tuomme mukanamme mm. Luxemburgin ruhtinashuoneen hovituottajan, Bernard-Massardin kuohuviinejä.

Moose on The Loose Brewing Company

 

Olemme porilainen pieni perhepanimo. Tässä perheessä on ollut aina sellainen tee-se-itse-meininki, joka välittyy esimerkiksi panimomme laitteistossa. Vaikka oluen valmistukseen suhtaudumme vakavasti, niin muuten rento meininki on meidän tunnusmerkki.

Haluamme ottaa vahvasti tarinankerronnan mukaan oluisiin ja luoda jatkuvuutta oluesta toiseen, tästä hyvä esimerkki on vuoden vaihteessa alkava sarjakuva oluiden takaa. Sarjakuvassa ja etiketeissä esiintyvä Mosse The Moose sukeltaa oluen maailmaan. Toiminta aloitettiin joulukuussa 2016 ja 2017 toukokuussa saimme valmistusluvan, jonka jälkeen oluita on virrannut janoisten suihin.

Kvarken Brewery

 

Kvarken Brewery perustettiin 2017 alkupuolella ja sijaitsee Raippaluodossa, joka on osa
Merenkurkun kaunista maailmanperintöaluetta. Meri on meitä kaikkia lähellä ja toimii myös inspiraationamme tuotteissamme. Tuotteiden nimillä kunnioitamme sekä henkilöitä että muita ilmiöitä, jotka tekevät saaristosta saariston. Tavoitteenamme on panna helposti juotavia, mutta kuitenkin maukkaita oluita, jotka sopivat kaikille. Tämän lisäksi uskomme myös vahvasti, että hyvät oluet ovat osa hyvää ruoka- ja juomakulttuuria.

 

Red Bev

 

Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta toiminta-alueemme on koko Suomi. Me Red Beviläiset olemme monipuolisesti alkoholibisneksessä kannuksensa ansainneita. Olemme me muutakin ehtineet.

Tiimillämme on kokemusta niin ravintola-alasta, baaritiskin toiselle puolella työskentelystä, yrittäjyydestä, ikkunoiden entisöinnistä, tapahtumajärjestelyitä, hallitustyöskentelystä, kuin sommelierin ammatista. Yksityisenä yrityksenä meillä on mahdollisuus toimia joustavasti ja lyhyelläkin aikataululla. Rautainen kokemuksemme tuo toimintavarmuutta, mutta ei tarkoita kaavoihin kangistuneisuutta.

Etsimme ja kehitämme jatkuvasti uusia tapoja tehdä parempaa bisnestä. Laadukas tuoteportfoliomme elää ja kehittyy jatkuvasti. Tietotaitomme on asiakkaidemme käytössä ja opastamme, koulutamme ja kerromme mielellämme tuotteistamme.

VIP-ruokailu

Strampen VIP -lippu sisältää herkullisen kolmen ruokalajin buffet-illallisen Ravintola Strampenissa, lipun oikeuttamina päivinä. Katso illallisen päiväkohtainen menu ja kattausajat alapuolelta.

VIP-ruokailun kattausajat
Pe 27.7 16.00 -20.00
La 28.7 15.00 – 19.00
Strampen VIP-menu

VIP-buffet

Vihersalaatti
Ceasar salaatti
Skagen
Graavisiika Maalahdenlimpulla
Lämminsavulohicanape
Hunajamarinoitua manchego
Gazpacho
Västerbottenpiirakka
Tomaatti-sipulisalaatti
Kylmäsavustettu poro crostini
Leipä ja levite

 

Lämipimät ruoat

BBQ-Flank Steak
Noettu lohi
Grillattu kana
Lämmintä ranskalainen perunasalaatti
Grillattua kasviksia
Chili-punaviinikastike
Yrttikreemi

 

Jälkiruoat

Pavlova-kakku
Pannacotta
Tryffelikakku
Hedelmiä

Pysy ajan tasalla

Seuraa Vaasa Festivalia Facebookissa

Pin It on Pinterest

Share This