fbpx

Ohjelmistoon on aikaisemmin julkaistu mm. Apulanta, Amorphis, Bo Kaspers Orkester (SWE), Miriam Bryant (SE), Eppu Normaali, Bonnie Tyler (UK), Lauri Tähkä, Vesala, Arttu Wiskari, J.Karjalainen, BEHM, Olavi Uusivirta,, Kolmas Nainen, Ida Paul & Kalle Lindroth, KAJ, ONEVIOLIN, Von Hertzen Brothers sekä Anssi Kela

Vuoden 2021 Euroviisuedustajamme Blind Channel Vaasa Festivaleilla lauantain 7.8.2021 ohjelmistossa:

Tämä kuusihenkinen, vuonna 2013 perustettu Oululaislähtöinen rock-yhtye teki historiaa kappaleellaan ”Dark Side” tämän vuoden Euroviisu-finaalissa, sijoittumalla kilpailussa kuudenneksi. Yhtyeen kansainvälinen menestys kiihtyy kiihtymistään, joten upeaa, että pääsemme rokkaamaan heidän kanssaan Vaasan sisäsatamassa!

Koko Suomen Klamydia nähdään Vaasa Festivaleilla torstaina 5.8.2021:

Vaasalaisen punk-yhtyeen Klamydian kappaleita ei ole voinut olla kuulematta, oli sitten punkin ystävä tai ei. Jo yli kolmekymmentä vuotta mukaansatempaavalla, humoristisella ja myös kantaaottavalla musiikillaan viihdyttänyt yhtye lukeutuu Suomi-punkin ikoneihin. Klamydian lavashow on pettämätön! Klamydian solisti Vesku Jokinen  nähtiin viimeisimmällä Vain Elämää -tuotantokaudella. Vaasa Festivalissa päästäänkin kuulemaan niin Klamydian omaa tuotantoa kuin Jokisen Vain Elämää- kappaleitakin.

Vaasa Festivalin suunnittelua jatketaan normaalisti
Vaasa Festival ottaa tapahtumien turvallisuuden vakavasti ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia. Tämänhetkisten tietojen mukaan Vaasa Festival -tapahtuma tullaan järjestämään suunnitellusti 5.-7.8.2021.

Saimme mukaan Vaasa Festivalin ohjelmistoon kaksi timantinkovaa lisäystä. Blind Channel löi itsensä läpi koko Euroopan tietoisuuteen saavuttaen euroviisujen kuudennen sijan ja on upeaa saada bändin ensimmäinen Pohjanmaan -keikka Vaasa Festivaliin. Toisena lisäyksenä “oman kylän pojat” eli Klamydia täydentää upeasti Vaasa Festivalin avauspäivän torstain esiintyen avauspäivän viimeisenä artistina. Tällä hetkellä Vaasa Festivalin toteutumiselle on erinomaiset edellytykset ja hallituksen exit-strategian mukaisesti elokuussa tapahtumia olisi mahdollista järjestää ilman rajoitustoimia. Mikäli tapahtuman aikana rajoituksia olisi vielä voimassa, mukautamme järjestelyt vallitseviin olosuhteisiin. Onkin hyvin todennäköistä että Vaasa Festival on tänä vuonna lähellä loppuunmyytyä tapahtumaa. Tulemme julkaisemaan alkukesän aikana festivaalin toisen esiintymislavan ohjelmiston sekä ruoka- ja viinimaailman näytteilleasettajat.” kertoo Tommi Mäki, Vaasa Festivalin promoottori.

Vaasan Sähkö kolmen päivän asiakasetuliput myynnissä hintaan 119,90€ (norm 169,90€)

Päiväkohtainen julkaistu ohjelma
TORSTAI 5.8.2021
Bo Kaspers Orkester (SE)
Miriam Bryant (SE)
Klamydia
BEHM
Arttu Wiskari
J.Karjalainen
Olavi Uusivirta

PERJANTAI 6.8.2021
Lauri Tähkä
Eppu Normaali
KAJ
Vesala
Kolmas Nainen
Ida Paul & Kalle Lindroth
ONEVIOLIN

LAUANTAI 7.8.2021
Apulanta
Bonnie Tyler (UK)
Anssi Kela
Blind Channel
Amorphis
Von Hertzen Brothers

Pin It on Pinterest

Share This