fbpx

Vaasa Festivaleilla esiintymässä Toton lisäksi myös Tomas Ledin (SE), Molly Sandén (SE), Miriam Bryant (SE), BEHM, Arttu Wiskari, Kaija Koo, Vesterinen Yhtyeineen, J.Karjalainen, Ressu Redford sekä Brother Firetribe.

Pitkä odotus päättyy ensi kesänä kun legendaarinen Tomas Ledin saapuu maailman kiertueellaan Vaasaan. Sommaren är kort, En del av mitt hjärta, Hon gör allt för at göra mig lycklig sekä monet monet muut hitit raikaavat kun kovasti odotettu Tomas Ledin nousee Vaasa Festivalin lavalle tulevana kesänä.

Miriam Bryant on suomenruotsalainen naisartisti, joka ihastuttaa pop soundillaan. Miriamin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Black Car, Ett sista glas, Ge upp igen sekä hänen uusimmat sinkkunsa Tystnar i Luren ja Mitt hjärta blöder.

Molly Sandén on yksi ruotsin suurimpia artisteja ja laulunkirjoittajia, hänellä on tällä hetkellä yli 300 miljoonaa streamia Spotifyssä. Sandén on julkaissut toukokuussa uusimman albuminsa Dom ska veta ja on aloittamassa areenakiertuetta Ruotsissa.

Arttu Wiskarin viimeisimmät singlet ovat olleet jymymenestyksiä, joiden sanat ovat hallussa koko kansalla. Viimeisin julkaisu Tääl on niin kuuma oli oikea kesähitti ja miehen astellessa uudelle Vain Elämää kaudelle on luvassa varmasti lisää uusia menestys kappaleita.

Myös Keravalta kotoisin oleva viiden hengen yhtye Brother Firetribe rokkaa Vaasassa elokuussa. Yhtye on julkaissut viimeisimmän levynsä Feel the Burn viime vuonna 2020, jonka lisäksi tänä vuonna yhtyeeltä ollaan saatu jo uusi single Thunder Rising.

Kaija Koo yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen yleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet hänen uraa alusta asti. Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia ja voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon – kyseessä on siis legenda.

Menneenä kesänä koko laiturialueen haltuun ottanut Ressu Redford tekee paluun Vaasa Festivaleille! Kovasti toivottu artisti nähdään puistolavalla, jossa tullaan varmasti kuulemaan miehen uusimmat hiti sekä legendaariset klassikot.

BEHMin Hei Rakas, Frida ja monet muut Draamankaari viehättää albumin kappaleet ovat valloittaneet kansan suosioon. Tämän naisen keikoilta ei tunnelmaa ja hyvää mieltä puutu, joten meillä on ilo toivottaa hänet tervetulleeksi Vaasaan myös ensi kesänä.

J.Karjalainen on artisti, jonka kappaleet ovat löytäneet paikkansa jokaisen suomalaisen sydämistä. Uutta musiikkia on myös luvassa, sillä miehen uusin tässä kuussa julkaistu single Aurinko nousee ilman sua oli maistiainen keväällä julkaistavasta uutuus albumista.

Vesterinen Yhtyeineen on tätä nykyä kymmenhenkinen kokoonpano, jonka musiikillinen kirjo on kerrassaan laaja. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Rodeo, Kolme hyvää vinkkiä sekä Kukaan ei koskaan. Yhtyeen viimeisin studioalbumi Meissä asuu elämä julkaistiin huhtikuussa 2021 nousten suoraan Suomen virallisen albumilistan toiseksi.

VAASA FESTIVAL 2022 PÄIVÄKOHTAINEN OHJELMISTO

TORSTAI 4.8.2022
TOTO (USA)
Arttu Wiskari
Brother Firetribe
  + loput esiintyjät julkaistaan myöhemmin

PERJANTAI 5.8.2022
Tomas Ledin (SE)
Miriam Bryant (SE)
BEHM
Vesterinen Yhtyeineen
  + loput esiintyjät julkaistaan myöhemmin

LAUANTAI 6.8.2022
Kaija Koo
Molly Sandén (SE)
J.Karjalainen
Ressu Redford
  + loput esiintyjät julkaistaan myöhemmin

Pin It on Pinterest

Share This