fbpx

Apulannan oli tarkoitus esiintyä tulevana lauantaina 8.8.2020 Vaasa Festivalissa. Valitettavasti keikka joudutaan nyt perumaan yllättäen. Apulannan korvaa yksi Suomen suosituimmista artisteista, ELASTINEN, joka nousee Vaasa Festivalin lavalle lauantaina klo 23.30. Syy Apulannan keikan peruuntumiselle on rumpali Sipe Santapukin jalkaleikkauksesta aiheutuneet komplikaatiot. Lääkärin määräyksestä Sipe on ollut sunnuntaista lähtien sairaalassa vuodelevossa ja toipuminen on hyvässä vauhdissa.

Sipe kommentoi asiaa seuraavasti:

Kuten jotkut tietävätkin, niin jalkani leikattiin 5 viikkoa sitten ja operaatio meni hyvin. Perjantaina jalka kuitenkin tulehtui niin pahasti, että oli pakko hakeutua akuuttiin. Tulehdusarvot ovat lähteneet laskuun, mutta vielä ei ole tietoa milloin pääsen pois sairaalasta. Lääkärien mukaan tämän tyyppisellä tulehduksella ei ole leikkimistä. Olen todella pahoillani, että joudumme perumaan kesäkiertueen ensimmäisen keikkamme, ja voitte uskoa että tilanne harmittaa minua kaikista eniten. Mutta jos jotain voin luvata niin sen, että kyllä se kesä meidänkin osalta vielä alkaa. Siihen asti kaikkea hyvää ja pysykää terveinä!

Päivitetyt aikataulut:

P E R J A N T A I
Tapahtuman portti avataan klo 16.00 ja suljetaan klo 02.00

PUISTOLAVA
18.00 Kaija Koo
20.00 ONEVIOLIN
20.15 Behm
22.00 Lauri Tähkä
00.15 Reino Nordin

LAITURILAVA
17.15 Entusiasti & Eksyneet
19.15 Jannike
21.15 Fredrik Furu
23.15 Enne

L A U A N T A I
Tapahtuman portti avataan klo 13.00 ja suljetaan klo 02.00

PUISTOLAVA
15.00 Eppu Normaali
17.15 Maija Vilkkumaa
19.15 Neljä Ruusua
21.30 Sonata Arctica
23.30 Elastinen 

LAITURILAVA
14.15 Killburn
16.15 Sara Siipola
18.15 Tyrantti
20.30 Tulenkulkijat
22.30 Grillijono K.O

***

Elastinen ersätter Apulanta på Vaasa Festival på grund av sjukdomsfall

Det var klart att Apulanta skulle uppträda inkommande lördag 8.8 på Vaasa Festival. Tyvärr blir det nöd till att avboka spelningen med kort varsel. Apulanta kommer att ersättas av en av Finlands populäraste artister, ELASTINEN, som kliver upp på Vaasa Festival-scenen på lördagen kl. 23.30. Orsaken till Apulantas inhibering är komplikationer av en benoperation som trummisen Sipe Santapukki genomgått. Enligt läkarens rekommendationer har Sipe sedan i söndags legat på sjukhusets bäddavdelning där han återhämtar i god takt.

Sipe Santapukki kommenterar saken enligt följande:

Som några av er redan vet, opererade jag mitt ben för fem veckor sedan och operationen var lyckad. Men på fredag drabbades jag av en infektion och blev så dålig att jag uppsökte akuten. Infektionsvärdena har börjat sjunka men ingen vet ännu när jag kan lämna sjukhuset och åka hem. Enligt läkaren så är dylika infektioner inget att leka med. Jag är väldigt ledsen att vi hamnar att inhibera sommarturnéns första spelning och ni kan förstå att detta stör mej nog mest av alla. Men om det är något som jag kan lova är att det ännu är sommar kvar. Tills dess allt gott och hålls friska!

Pin It on Pinterest

Share This