Sisäsatama
26. – 27.7.2019
Inre Hamnen

Music, Food & Wine

Vaasa Festival
Music, Food & Wine

Paikka: Vaasan Sisäsatama – Vasa Inre Hamnen

Aika: 26. – 27.7.2019

Ikäraja: K18

Liput: 69,90 € – 269,90 €

Lipunmyynti:

www.lippu.fi/vaasafestival
www.netticket.fi/vaasafestival

Vaasa Festival 2019

Vaasa Festival juhlitaan heinäkuussa kaksipäiväisenä. Luvassa on korkealuokkainen festivaali täynnä tähtiesiintyjiä.
Neljännen kerran kesällä 2019 järjestettävä Vaasa Festival järjestetään upeassa Vaasan Sisäsatamassa, ravintola Strampenin ja Hovioikeudenpuiston alueella.

Kaksipäiväinen suurfestivaali tuo aivan Vaasan ydinkeskustan tuntumaan kovatasoisen esiintyjäkattauksen ja viinijuhlan heinäkuussa. Monipuolisen ohjelman lisäksi tapahtuma tarjoaa loistavat palvelut sekä upean festivaalimiljöön merenrannan ja kauniin puiston ääressä.

Osana festivaalialuetta on kuuluisa ravintola Strampen, jonka sisätiloissa VIP-asiakkaat pääsevät nauttimaan laadukkaan kolmen ruokalajin buffet-illallisen. Mukana festivaalialueella on myös Sisäsataman Terassi sekä ihastuttavat satamapuisto ja hovioikeudenpuisto. Tervetuloa Vaasa Festivaliin, aikuisten huvipuistoon!

Uutiset

Tasting Village -alueen näytteilleasettajat on nyt julkaistu!

Vaasa Festivalin laiturialueen Food & Wine Tasting Villagessa pääset nauttimaan viinien ja oluiden lisäksi laajasta ruokamaailmastamme. Voit maistella makuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Viiniä vai olutta – valinta on sinun! Tule nauttimaan upeasta tarjonnasta....

Uusi artistikiinnitys sekä päiväkohtainen ohjelma julkaistu!

Ruotsin ykköspoppari Veronica Maggio Suomeen Vaasan sisäsatamassa 26.-27.7.2019 neljännen kerran järjestettävä Vaasa Festival -Music, Food & Wine on kiinnittänyt Ruotsin yhden suosituimmista artisteista, Veronica Maggion. Naisartisti on keikkaillut viime vuosina...

Yhteistyössä

Vaasan Sähkö
Vaasan Sähkö
Ravintola Strampen Vaasa
Jari Mäki Oy
Taxi Vaasa
Ideapark Seinäjoki
Flagmore
Radio Vaasa
Sokos Hotel Royal Vaasa
Pohjalainen
Ilkka
HSS Media

Pin It on Pinterest